De momende week geef ik niets uit, ik doe het met wat ik heb.
Maandag:
O: Smoothie (sinaas.sap, water, andijvie, appel, banaan. Dit geldt voor alle smoothies)
L: Broccoli'brood' met ijsbergsla en mosterdsaus
O: Smoothie (sinaas.sap, water, andijvie, appel, banaan. Dit geldt voor alle smoothies)
L: Broccoli'brood' met ijsbergsla en mosterdsaus
D: Pompoenragout met peterselie / rijst
Dinsdag:
O: Yoghurt met chiazaad, banaan en moerbeien
L: Pannenkoek met pindakaas en wortel / zoete pannenkoek met appelstroop en banaan
D: Gebaken uien, spinazie a la crème en zoete aardappelen
*cichorei-cappuccino met amandelmuffin
O: Yoghurt met chiazaad, banaan en moerbeien
L: Pannenkoek met pindakaas en wortel / zoete pannenkoek met appelstroop en banaan
D: Gebaken uien, spinazie a la crème en zoete aardappelen
*cichorei-cappuccino met amandelmuffin
Woensdag:
O: Smoothie
L: Rest preisoep van zondag / GV geroosterd brood met champignoncrème (Aldi) en geraspte wortel
O: Smoothie
L: Rest preisoep van zondag / GV geroosterd brood met champignoncrème (Aldi) en geraspte wortel
D: Chinese kool - broccolischotel met walnoten* Ik heb dit van pinterest.
Donderdag:
O: Yoghurt met lijn- en hennepzaad (veel eiwit in hennepzaad), appel en walnoten
L: Omelet gevuld met gebakken prei, rode ui, wortel en kiemen / pindasaus en stukjes pinda
D: Linzencurry met broccoli
Vrijdag
O: Smoothie
L: Rest van woensdagavond
D: Airfryerfrieten met appelmoes
*biogarde met een kloddertje kersenjam, er mooi doorheen geroerd
O: Smoothie
L: Rest van woensdagavond
D: Airfryerfrieten met appelmoes
*biogarde met een kloddertje kersenjam, er mooi doorheen geroerd
Zaterdag:
O: Smoothie
L: Gv broodje reepjes ijsbergsla, linzenburger, gebakken uien en tomaten ketchup
D: Erwtensoep uit de diepvries
*rauwe appeltaart (zie recepten)
Zondag:
O: Geroosterde gv boterham met ei, glutenvrije cracker met kaas en jam
L: Soep en taart van gisteren
D: Rode koolstamppot met krokant gebakken tofu
*hangop met abrikozencompote en verse gember
Ovenschotel broccoli, kool en walnoten
Van broccoli een romige puree maken en in een ovenschaal scheppen. Hierop gewokte spitskool of chinese kool met prei en beetje spinazie van balkon. Als laatste wat kaas en walnoten. Even in oven.