woensdag 13 juli 2022

Van ochtendwandeling tot cashewnoten

Heerlijke ochtendwandeling was het, in zomerse, lauwe temperatuur, 20 graden.
Onderweg nog wat besjes geplukt voor het ontbijt, waar ik een foto van had willen nemen.
En nu is het overal heel warm, maar hier is een lekker briesje.
Halverwege onze wandeling staan een paar populieren en we hebben vanmiddag stil naar het rustgevende geritsel geluisterd.
Fijn, dat we nergens naartoe hoeven. Natuurlijk geen vliegtuig, maar ook geen overvolle wegen of drukke plekken. Vlakbij is zoveel om van te genieten.

Ik had vandaag van alles willen schrijven maar een vriendin zat door de dag heen in de problemen, een buurvrouw kreeg haar televisie niet aan, wat elke dag aan de hand is,
na de overgang Ziggo Kpn. Vanuit intuitie krijg ik hem aan de gang, maar ik kan niet uitleggen wat ik doe. Belangrijkste is dat hij het weer doet. 
En toen hadden we door de zomerkleding zonder zakken geen huissleutel en konden we niet naar binnen. 
Ik heb wel aan het eind van de middag mijn boek buiten uitgelezen waar ik over zou vertellen. Komt binnenkort.
Nou goed, ik ga nu spaghetti maken, met veel knoflook en veel basilicum.
Later: Het was heerlijk. Zo eenvoudig. Olijfolie, veel knoflook, tomatenpuree, scheutje Tamari (sojasaus is ook prima) en heel veel basilicum. Op de foto zie je dat niet goed, omdat ik het had gemalen.
Nu nog even een schaaltje zoete cashewnoten* maken voor vanavond bij de kefir met een scheutje dadelstroop. Eerst samen een documentaire zien, doen we altijd op woensdagavond en dan gaat Henk naar voetbal kijken en ik naar het levensverhaal van Astrid Lindgren.
U wens ik ook een heel fijne avond!




*Ik ga dit recept aanpassen op de Airfryerpagina. Door ervaring doe ik sommige dingen nu anders dan in het begin