zaterdag 20 juli 2024

Verfrissende smoothie

Er komt misschien wel een moment dat ik er niet meer tegen kan, tegen alle verdraaiingen en alles wat onder de pet gehouden wordt. Of hoed ... Ik ge geen rare dingen doen hoor, we moeten een vorm vinden om met wat moeilijk/ondraaglijk is in de wereld om te gaan en contact houden met de (diepe) zin van het leven. 

shogun

Ik schreef over de eenzijdige krant en ik bedoel wat die krant betreft en sowieso de msm niet alleen de prikken enz. maar over alle belangrijke onderwerpen!
Ik zie zoveel wat niet te zien is, waardoor mensen maar een deel, weinig of niets van het hele verhaal zien. Er ontstaat een volstrekt scheef beeld.
Niet dat ik alles van de wakkere kant klakkeloos binnen laat komen. Als ik vraagtekens heb bij iets, hoe klein ook ga ik er vaak op een of andere manier achteraan. 
En ... het kaf van het koren scheiden. De uitersten van beide groepen hebben bij voorbaat vaak al een oordeel.
---
Herman Steigstra: "Een cliffhanger .... RIVM heeft hun "baseline" zover opgetild, dat oversterfte haast onmogelijk wordt gemaakt. 19% hogere grens inmiddels in vergelijking  met 2020. Tot 2021 rond de 0,5% per jaar erbij. Vanaf 2022 3-7% per jaar  erbij, totaal 19% dus".
https://x.com/SteigstraHerman/status/1814009599571472580
---
Breaking mainstream UK.    
"De mRNA-prik is het meest gruwelijke medische product in de geschiedenis
'Had nooit aan één mens mogen worden toegediend.
Duizenden artsen roepen op tot schorsing tot en met TheHopeAccord".
https://x.com/DrAseemMalhotra/status/1813969581305950278
---
Wist u dat er zonnebrandcrème voor honden en katten is vandaag de dag?
Hoe dat vroeger toch ging.
Dieren zijn veel verstandiger dan mensen en gaan in de schaduw liggen.
Volgens mij is dat ook het enige dat zinvol is. Wel zon op je huid maar niet lang  en niet op het heetst van de dag. De zon op zich is zo belangrijk, levenselixer.

Het wordt op sommige plekken 33 graden vandaag. Mijn broer die in Canada woont schreef:
"Er is een gebrek aan water in de Provincie. Ons drinkwater komt uit de bergen. Maar door de klimaatverandering zijn de winters steeds korter en steeds warmer. De gletsjers smelten steeds sneller. De bosbranden zijn al in het voorjaar begonnen. En nu hebben we ook alsmaar hittegolven. Zorgwekkende toekomst: een gebrek aan water in de Provincie Alberta!!"
Wat was het anders toen hij er kwam wonen, 57 jaar geleden. Ik vergeet de dag van zijn vertrek nooit, wat was ik verdrietig.

Bij deze warmte is dit een heerlijke smoothie.
Watermeloen, scheutje citroensap en een uitgeperste sinaasappel.