vrijdag 12 juli 2024

Zalf

Ik kreeg een 'grapje' toegestuurd: "Een klein meisje moet voor haar moeder zalf halen bij de apotheek. Als de apotheker vraagt waarmee hij haar kan helpen, zegt het meisje verlegen:
‘Ik ben vergeten hoe die zalf heet, maar ik weet nog wel dat er methylaminodimethylphenylnyrazolonapol in zit."

 

AestheticJourney
---
Ik las gisteren vol verbijstering de informatie over en van het rivm, door sommige mensen wel rijks instituut voor manipulatie genoemd. 

Wendy Mittemijer n.a.v. grafiek Herman Steigstra: "In deze grafiek is de donkerblauwe dunne lijn de baseline. Dus wat de verwachte sterfte zou moeten zijn. De werkelijkse sterfte ligt er 300-400 overlijdens per week boven. Laat dat even doordringen. Er is sinds mei 2021 aanhoudend hoge sterfte. Het RIVM probeert nu de baseline en bandbreedte aan te passen. Maar daardoor gaan er niet minder mensen dood. Waarom doet het RIVM dit?" 
(De oversterfte is heel lang ongeveer 40 per dag geweest en nu is het dus nog meer)
Herman Steigstra:"EN JA HOOR, zoals verwacht heeft RIVM per 1 juli de baseline en bandbreedte aangepast. Gemiddeld 3,5% bij de baseline en de bandbreedte is zelfs met bijna 8% naar boven bijgesteld. RIVM verwacht zeer slecht weer!"
https://x.com/SteigstraHerman/status/1811064507675877630

Een twitteraar schrijft dat door het zo bij te stellen de oversterfte het nieuwe normaal wordt.
Geen vuiltje aan de lucht. Hoe kunnen mensen bewust dit soort stappen nemen?

Vanaf 16 september start de nieuwe vaccinatieronde tegen corona laat het rivm weten. Mensen vanaf 60 jaar en mensen van 18 t/m 59 jaar die jaarlijks een uitnodiging voor de griepprik ontvangen, kunnen de coronaprik halen. In mei 2024 schreven ze dat als je 'het virus' hebt gehad een prik geen zin heeft. Dat staat er nu niet bij. Het is allemaal te zot voor woorden en toch zullen er nog mensen zijn die hem nemen. Iemand schreef "en dan horen ze meteen bij de risicogroep".

Tandarts: "Ik heb merijst erdere regelmatig terugkerende patienten sinds 2013 die voornamelijk na 2021 relatief kort na de corona vaccin allerlei atypische problemen kregen waaronder infarcten, bloedvat verstoppingen en zelfs (turbo)kankers. Waarom RIVM hier niet van hoogte op is wekt argwaan".
---

Gisteravond hadden we rijst met gebakken ui, spitskool, kerrie, banaan, rozijnen, bosuitjes.
Eenvoudig en heerlijk.

Henk