vrijdag 19 juli 2024

Zonnig en warm

Goedemorgen allemaal.

Het belooft een zonnige, heel warme dag te worden.
Ik weet niet waar op de wereld deze zonsopkomst is. Een zonsopkomst en zonsondergang zijn altijd mooi. Je hebt wel plekken (hoe dichter bij de Evenaar) waar de zon heel snel verdwijnt, dat is jammer. Ik wil er zo lang mogelijk van genieten. Op een foto blijft hij gewoon ondergaan. :-)

LyraBelacqua-Sally

"Het gaat om het beïnvloeden van mensen" zegt ze. Er blijkt weinig vertrouwen in mondkapjes te zijn en toch ... https://x.com/MissCrow2/status/1813320865611694397
En als je dan NU de mondkapjes bij de Tour de France ziet. Wat is er geleerd? Als iets duidelijk is, dan is het dat wel. En dan ook nog, waarom wordt er niet zo op griep gereageerd? Het is geen 4 jaar geleden!  Biden zeiindertijd: we worden voor 95% beschermd tegen overdracht van het virus. Op dit moment heeft hij het voor de 3e keer!
---
NPO 1: Schapen worden massaal ziek en sterven, ondanks dat ze zijn gevaccineerd.
---
Ik ben niet rechts en ook niet links (meer, al heb ik het eigenlijk nooit een naam gegeven, mijn hart ligt bij wat niet klopt, of waar pijn is) maar dat als je links bent het rechtssysteem in je voordeel werkt klopt natuurlijk niet. Met geweld dringt iemand het huis van een rechts iemand binnen, of een rechts iemand krijgt klappen, er gebeurt in beide gevallen niets. Een links iemand wordt online bedreigd en de dader krijgt een jaar celstraf. Met twee maten meten en dat is oneerlijk.

En zo is von der Leyen door het Europees Hof veroordeeld (proces door de Groenen aangespannen) wegens het achterhouden van cruciale informatie over de pfizercontracten, maar zal het invloed hebben op haar herbenoeming?
Dit schreef ik een paar dagen geleden en nee, het had geen invloed, ze is gewoon weer aangesteld voor 5 jaar.
---
Camus:"Een groep Japanse wetenschappers heeft een gespecialiseerde biopsietechniek gebruikt om eindelijk te bewijzen dat Covid-mRNA-injecties ervoor zorgen dat gevallen van dodelijk hartfalen over de hele wereld" toenemen. https://x.com/newstart_2024/status/1813986359821922377

Een vertaalde eerste reactie van veel meer reacties: "Ik had onmiddellijk levensbedreigende hartproblemen na mijn injecties. Drie jaar later ben ik nog steeds gehandicapt en heb ik de bevestigde diagnose hartfalen. Ik ben 49 en had vóór dat biowapen geen eerdere hartproblemen."
 
Een straatje verderop is ook net iemand aan zijn hart bezweken, gezonde mensen, hij deed de fietsen achterop de auto en daar ging hij. Ze hebben hem nog een half uur gereanimeerd, maar het mocht niet baten.

En de vriend waar ik over schreef, bij wie ik een kaart achter de ruitenwisser had gedaan, er is een grote tumor ontdekt. En hij had al nierschade, waar de medicijnen die hij krijgt een belangrijke rol bij kunnen spelen. Hij is wel kritisch als het over gezondheidszorg gaat en maakt zich er erg boos over, maar zich afvragen wat er nu gebeurt met de wereld en hemzelf, nee. Af en toe zeg ik wel iets, dat kan niet anders, en ik heb ook wel eens verteld dat ik me machteloos voel omdat zij zo anders omgaan met deze materie. Dat begrepen ze volkomen. Hij zei wel eens: "Jij zoekt veel uit hè, wij doen dat niet", maar hier dieper op ingaan kan (nog) niet. De warmte tussen ons en wat we wel delen vind ik het belangrijkst. En ik wil hem ook niet zijn kostbare krantmoment ontnemen met wat ik vind de meest eenzijdige krant die er is. Hij geniet er elke dag van en verzamelt artikelen voor me, waar ik een mooi mapje voor heb. 

Koele lunches op warme dagen.
Twee in vieren gedeede havermoutboterhammetjes met tomaat en avocado-eisalade met bosui, mmm.


-