zaterdag 3 augustus 2024

Zomers maaltje

Een zomers maaltje van gierst/zoete aardappelburgers met bieslookkwark en wat gesnipperde rode peper / sla en een beetje rucola.

Henk

Kortgeleden schreef ik over het begin, toen oude en zwakke mensen overleden en later en nu gaat het om jonge en gezonde, vaak heel gezonde mensen, zoals sporters. En hier zit van alles tussen. Niet alleen sterven, ook allerlei klachten of erg ziek. Dit is een voorbeeld, e
en Noorse triatleet: https://x.com/Remcobus1967/status/1818286468860682374

Ik heb zoveel gelezen, de afgelopen dagen en ik heb geen idee wat zin heeft om over te brengen. Misschien heeft alles zin, maar het zou veel te veel zijn. 
Het blijft tot nu toe wel mijn taak om in ieder geval deels te delen wat niet op de gewone kanalen te lezen of te zien is. Ik ben geen Jehova's getuige, met de voet tussen de deur, au! Ik wil en kan niemand overtuigen. Het blijft een wankel evenwicht. Op zich doe ik niets liever dan ondersteuning, inspiratie en bovenal liefde geven. Maar ik had nooit kunnen bedenken dat de wereld zo zou veranderen en de inhoud hiervan dus ook. Hoe zou ik kunnen leven met alleen de gedachte: Alles wordt vanzelf duidelijk,  ben ik dan niet mede schuldig? Het leven gaat zoals het gaat en ik worstel me door veel uitermate schokkend nieuws heen en iets ervan deel ik en daarnaast heb ik het over andere zaken en geniet ik uiteraard dag in dag uit van heerlijke en mooie momenten en verrukkelijke, voedende maaltijden en hapjes. 
---
Ik zag een klokkenluider en wat zou het anders in de wereld zijn als ook de gewone media aandacht zou besteden aan volksverlakkerij want dat is het. Ik 'kies' mijn woorden zo zorgvuldig mogelijk, maar het is soms bijna niet te doen, zo misdadig is het wat er gebeurt, en ik hoorde hem zeggen dat niemand geld heeft, behalve de grote farm. bedrijven en dus zijn universiteiten enz. afhankelijk van ze. En wat doe je als je afhankelijk bent?
https://x.com/toobaffled/status/1818270728422387736 In Amerika gaat het ook over de overheid, maar dat zit in Nederland anders denk ik, hoop ik
---
Ik weet niet van welke partij deze mevrouw is en het maakt ook niet uit. Ik heb haar vaker gezien en ben het roerend eens met wat ze hier zegt. What have they done?
https://x.com/newstart_2024/status/1818631427766030436
---
Dr. Christiane Northrup: Onvruchtbaarheidsklinieken melden dat het sperma van gevaccineerde mannen niet zwemt. En de eicellen van gevaccineerde vrouwen groeien niet uit tot embryo’s.
https://x.com/toobaffled/status/1818773286144344424
---
Een groot zakelijk mediakanaal in Duitsland heeft zojuist verklaard dat mensen die weigerden om Covid-mRNA-injecties te nemen tijdens en na de pandemie “de winnaars” zijn.
https://x.com/veen_els/status/1818946815414128930
Veel reacties van mensen die zeggen zich geen winnaar te voelen, maar rouwen om mensen die ze verloren zijn. Toch is de erkenning en waardering wel een hart onder de riem.
Alles blijft zich in andere landen afspelen, zowel meer openheid als waardering. Hier gebeurt bitter weinig in het openbaar.

wgonsalez0