vrijdag 20 september 2024

Abdijbibliotheek

Ik ga zo nu en dan een foto plaatsen van een van de mooiste bibliotheken van de wereld.

De abdijbibliotheek van Admont in Oostenrijk, ligt tussen Graz en Salzburg. Er staan 200.000 boeken in deze kloosterbibliotheek. Admont is een klein stadje aan de rivier de Enns in Stiermarken. Het is de grootste kloosterbibliotheek ter wereld en staat bekend om zijn barokke kunst, architectuur en manuscripten.


---
Na de belachelijke uitnodiging die Henk kreeg voor de prik (hoe durven ze?) twee bemoedigende berichten. Eerst Maurice (met ook nog informatie van anderen), die dankzij zijn intensieve onderzoekswerk ervoor heeft gezorgd dat het Nivel het door “wetenschapsjournalisten” bejubelde onderzoek naar oversterfte heeft teruggetrokken. Ze gaan het aanpassen omdat het vol fouten staat.

En dan het rivm en zoals neuroloog Jan B. zegt in en intriest."Myocarditis komt 30 tot 100 keer vaker voor door prik. Prik na infectie in gehele populatie onnodig. Mensen die de ziekte hadden doorlopen werden gedwongen om één prik te nemen om een QR-code te krijgen. De QR-pas die op zichzelf dus óók gezondheidsschade veroorzaakte.
Het CTB (toegangsbewijs). Korte- en langetermijn schade door vaccinatiedrang, lockdowns en quarantaines bij jongeren.Vaccinatiedrang veroorzaakt risico op gezondheidsschade door myocarditis zonder nut voor bescherming van ouderen en zorg.Verder bleek dat de booster voor Omicron niet noodzakelijk was voor de gehele populatie. Dit was op 9 februari 2022. De vaccinatiestrategie werd langzaam afgebouwd en niet acuut stopgezet. De propagandamachines en de trollen bleven de vaccins en het nut van het CTB, de lockdowns en overige maatregelen met hand en tand verdedigen. Men sprak zelfs van 'milde myocarditis'. Het vaccin inzetten voor massavaccinatie, ook bij jonge mensen onder dwang en drang, zonder potentieel gezondheidswinst, is een gevaarlijk experiment gebleken. Informed consent is niet toegepast". Bron: https://open.minvws.nl/dossier/VWS-WOO/3820877-1065236-pdo/document/VWS-WOO-03b-692838
*Ik gebruik altijd het woord prik ipv vac. omdat het dat voor mij absoluut niet is.

Dit is uit 2020.
https://x.com/ppollie1/status/1837425830835704094
Het ging vanaf het begin over het risico van meer dan een prik nemen en hoe kan het dan zijn dat ze nog steeds gegeven worden???