dinsdag 10 september 2024

Hoge tomaatjes

Verschil jongen, meisje.
https://x.com/ThebestFigen/status/1832588895537471766

De grote oversteek naar Ameland. De 30er jaren?
https://www.facebook.com/1819730916/videos/529164296170518/

Gistermorgen nog heerlijk in de zon gezeten, cichorino gedronken met een pompoen-vijgenkoekje, gelezen en vitamine D opgedaan. Het was precies de goede temperatuur., kon niet lekkerder. Nu is het donker en regent het en dat vind ik ook fijn.
Ik snap niet waarom ik steeds van die tomaatjes heb die de lucht in groeien. Ik ga het niet meer doen, maar ja, nu blijven ze natuurlijk totdat het afgelopen is. 



Het prachtige middel Ivermectine dat niet gebruikt mocht worden, kan veel meer dan covid genezen. "Een Amerikaanse chirurgisch oncoloog heeft zojuist onthuld dat ivermectine succesvol kanker heeft genezen bij meerdere patiënten. Het wondermiddel is gebruikt om het leven van terminaal zieke patiënten te redden. Dr. Ruddy onthulde dat de zogenaamde “paardenontwormer” artsen verbijsterd heeft door dramatische genezingen teweeg te brengen bij mensen die aan kanker in een vergevorderd stadium lijden.". Of het in Nederland gebruikt zal worden is natuurlijk helemaal de vraag. Het is goedkoop. In een normale wereld zou je zeggen, zoiets goeds en niet duur, wat fijn. https://x.com/newstart_2024/status/1832836825251004698

Gisteren kwamen we een mevrouw tegen tijdens het wandelen. Ze zei dat ze zwaar astma heeft en 3x een verkeerd medicijn heeft gekregen, waardoor ze 3x op de IC terecht is gekomen.
---
Mondkapjes hielpen niet, maar waren om gedrag te beïnvloeden.
https://www.youtube.com/watch?v=psRheiwTF30
Niet alleen de mondkapjes, maar alle idiote regels waren om gedrag te beïnvloeden en ik las eerder al de benaming gehoorzaamheidstesten. Henk liet me net een enorm park zien, ik weet niet van welk land, waar in die tijd kleine cirkels met krijt in getekend waren, alleen daarin mocht je zitten.
De opzet gehoorzaamheid was volledig geslaagd. Mensen deden alles! Hoe beschamend.
Er waren mensen die zich verzet hebben, maar je zag wat daar van kwam. De meeste mensen hebben zich niet verzet.

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft het op 28 maart 2020 over een spoedoverleg dat gaat over gentherapie ter bestrijding van enz. Als iemand het indertijd over gentherapie had werd hij voor wappie en wat niet meer uitgemaakt, dat was wel zo'n onzin. 'Ze' zeiden alles zelf.
En ik las en zag Hugo weer. Neem echt niet meer dan 1 prik zei hij. Het mag wel, maar het is onverstandig. 
https://x.com/john_bumblebee/status/1832107932496097468
Je gelooft het (opnieuw) niet. In het begin van de prikkerij ging het tijdens een schriftelijk uitwisseling met het rivm over dat het niet verstandig was om oude, kwetsbare mensen te prikken en dat de 2e prik heftiger was dan de eerste. En toch gingen ze er gewoon mee door.
---
Het kan altijd nog erger en dit is de overtreffende trap. Volg dit draadje op twitter en u ziet wat er allemaal in de prik zit. Het is zoals veel mensen zeggen de grootste misdaad ooit. https://x.com/bonn_tanja/status/1832867855026524558 Ik blijf alleen denken dat niet iedereen dit kreeg (maar ja, al kreeg je maar iets hiervan) en dat had o.a. met de batches te maken. Ik ga hier nog even achteraan ... en wat kom ik meteen tegen: "De Deense onderzoekers die eerder vaststelden dat tijdens de coronavaccinatiecampagne in hun land sommige partijen (batches) van het Pfizer-vaccin méér bijwerkingen genereerden dan andere, hebben in Zweden vergelijkbare bevindingen gedaan.“Mensen kregen duidelijk níet hetzelfde product”, tweette de Deense onderzoeker Vibeke Manniche onlangs op X. “Onze replicatie van eerdere Deense gegevens is van vitaal belang. Het documenteert letterlijk dat de Pfizer coronavaccins níet hetzelfde waren. Er is onderweg iets veranderd. En het leek niemand iets te kunnen schelen."  
---
We kijken naar Bye bye Begium en dat speelt tijdens de pandemie. Er komen vrienden helpen bij een stel in Frankrijk. Toen ze kwamen waren er nog geen regels. Ze knuffelden elkaar. Toen ze weggingen was de situatie dus veranderd en gaven ze een boks. Op zich al onzinnig, maar ze waren nota bene alleen bij elkaar geweest... Ik kan me hier allemaal werkelijk niets bij voorstellen, gedwee, volgzaam en zelf gewoon niet meer nadenken. Hoe beangstigend.
Ik pleit mezelf niet helemaal vrij want al hebben wij maar weinig regels gevolgd, ons leven is geen doorsnee leven. We denken wel na! En ik verdiep me.


Dit zal van een paar jaar geleden zijn en ik vind het grappig en treffend.