woensdag 18 september 2024

Oranje en de kracht van banaanschillen

Schilderijen die tot leven komen, hoe bijzonder. De positieve kant van AI.
https://www.facebook.com/watch?v=369719832739641
---
En ik maar wachten toto de tomaatjes rood werden, maar ze worden niet rood, het is een oranje soort. :-) Of schreef ik dat al? Ze zijn heerlijk zoet.
Henk
---
Misschien heb ik dit eerder geplaatst, maar dat hindert niet, alles wat op een natuurlijke manier handig of heilzaam is zou ik wel duizend keer willen plaatsen.
https://www.hetkanwel.nl/lekker-koken-en-poetsen-met-bananenschillen/
---
Alle vragen en zorgen over de prikken moeten door AI gecensureerd worden zegt Bill.
Na Hitler vroeg ik me opnieuw af, wat kan ervoor zorgen dat mensen macht krijgen. In Bills geval is dat geld denk ik, maar er zijn meer redenen.
Geld is denk ik vaak de reden. Zo niet bij Hitler. Bij hem had het met de miserabele situatie van Duitsland te maken op dat moment. Een 'redder'. Of het gaat om iemand met veel charisma. Of met beloftes die gedaan worden, of... 

Vandaag is in Leeuwarden een rechtszaak van Billie (ik moet dit gewoon schrijven omdat ik het een gevaarlijke man vindt en zo maak ik de macht iets kleiner) omdat hij niet opgeroepen wil worden door een Nederlandse rechter voor de zaak van Nederlandse prikslachtoffers. Hij wordt samen met 15 andere prominenten ter verantwoording geroepen. En wat weten we nu werkelijk van hem, van wat hij allemaal doet? Je kan door te zoeken en te lezen al veel te weten komen, maar lang niet alles.

Hierover geschreven, er zijn zoveel geheimen, waar ook ik een paar jaar geleden nog geen idee van had.  Bijvoorbeeld: "Een deel van het tot nu toe geheime archief over de Bijlmerramp wordt nu openbaar. Het archief bestaat uit 81 dossiers, vier audio- en zes video-opnamen. 27 van deze dossiers zijn nu openbaar gemaakt. Andere moeten nog wel geheim blijven, of moeten nog van geheime stukken worden gescheiden voor ze openbaar worden". 
https://nos.nl/artikel/2536560-geheime-archiefstukken-bijlmerramp-na-meer-dan-dertig-jaar-openbaar
Net zoals de prikken van Pf. moest ook dit 75 jaar verborgen blijven. 
De ramp is voor een groot deel nog steeds een groot mysterie. Omtzigt heeft gezorgd dat er nu eindelijk iets wordt geopenbaard. Hij noemde het onbegrijpelijk dat dertig jaar na de Bijlmerramp nog bijna honderd archiefmappen achter slot en grendel liggen. Het gaat zelfs om de handleiding van de Boeing 747 die gebruikt is, zei hij.