zondag 8 september 2024

Van alles wat

Ik begin met iets moois, een vrouw die zichzelf verloren was, woont nu heel eenvoudig, in het noorden van Finland. https://www.youtube.com/watch?v=YE6bDb13MWs
 jackmac34

Mislav Kolakušić komt uit Kroatië en is sinds 2 juli 2019 lid van het Europees Parlement. Hij zegt daar dat  het gezonder en veiliger zou zijn om een overeenkomst te ondertekenen met de Colombiaanse drugskartels dan met de WHO. 
Ik vind het ook een enge organisatie die macht wil hebben, over mensen heen.
Nu las ik net dat ze toegeven dat alles wat moest tijdens de pandemie een experiment van gehoorzaamheid was, een proef op wat komen gaat. Ik heb geen lust om het uit te gaan zoeken. Als het echt zo is, dan is het in ieder geval iets, maar wat zou de zin zijn om het toe te geven.
Ik hoop dat het klopt, hoe naar ook, maar ik ben blij met elke bekentenis.
---
Gebaseerd op drijfzand.
https://artsencollectief.nl/nogeenprik/
Een journalist van een grote krant gaat zoals altijd in tegen kritische meningen en zelfs tegen het voorzichtige maar duidelijke rapport van Prof. Dr. Ronald Meester, Dr. Bram Bakker en meer deskundigen. 
Die journalist kiest een prachtig moment, zo voor de onbegrijpelijke, zinloze en schadelijke nieuwe prikronde. De hoeveelste? 
Het rapport gaat voor een groot deel over vervuilde data. Er is ook een gesprek met ze, zeer de moeite waard.  https://www.youtube.com/watch?v=BNA2C2boJ_s
---
Ik weet niet van wanneer dit bericht is en kan het niet terugvinden. Later ging het trouwens ergens over 1000 ziektes. In ieder geval veel dus. Dit las ik: "Onderzoekers in Japan hebben een rode waarschuwing afgegeven nadat ze een 'schokkende' ontdekking deden. Ze waarschuwen het publiek dat de gegeven injecties nu 'elk mogelijk aspect van de menselijke pathologie beïnvloeden'. De meest vooraanstaande wetenschappers van het land slaan alarm nadat ze de prikken tegen Covid in verband brachten met een toename van 201 gevaarlijke en dodelijke ziekten. De bevindingen zijn het resultaat van zes maanden onderzoek naar de bijwerkingen van de prik."

Dr. John Campbell sluit hier op aan en 
doet verslag van de nieuwste door vakgenoten beoordeelde wetenschappelijke artikelen van Japanse en Zuid-Koreaanse wetenschappers, die  nanostructuren hebben gevonden in de prikken. Ze gebruikten hierbij vooral die van Pfizer- en Moderna en lieten ze in een nagebootste menselijke lichaamsomgeving incuberen. De gewone media zal u dit niet vertellen, maar dit is hard bewijs dat alle gerapporteerde gevallen van vezelachtige bloedstolling ondersteunt, die tot andere chronische ziekten leiden". https://x.com/BGatesIsaPyscho/status/1832122971600908417
Uitvaartondernemer en balsemer: 
https://x.com/BGatesIsaPyscho/status/1831363736831230008
De balsemer zegt laten mensen met ruggengraat zich uitspreken. Er zijn veel mensen met ruggengraat, maar er wordt nog steeds niet geluisterd. Er komt een moment dat er geen ontkomen meer aan is. En wat zal dat een schok zijn voor mensen die zelfs nu nog denken dat er niet zo heel veel aan de hand is. Het is onwaarschijnlijk allemaal en het gaat maar door en door.
---
Hier wil ik wel wonen. Ik geloof dat dit ook Finland is.
Ella(?)