vrijdag 6 september 2024

Voetjes van de vloer

De dag met een dansje beginnen?
https://x.com/TheFigen_/status/1830611171520725358

Henk las mij net voor: "Vergeetachtigheid is een vorm van vrijheid." :-)
---
Vaak heeft de wetenschap niets met de werkelijkheid te maken. Ik las een fijn verhaal over een vrouw in Australië die kanker had. Het gaat over een bekend model, Elle Macpherson . 32! artsen hadden haar gezegd dat er een weg wachtte van amputatie, chemotherapie en een hersteloperatie.
Ze wilde het niet en koos voor een holistische weg. Het gaat heel goed met haar.
Ze heeft hier een boek over geschreven, waarin ze voor het eerst open is over haar gezondheid. 'Life, lessons, and learning to trust yourself'.
En wat zegt het British Cancer Research Institute: "Er bestaat geen enkel wetenschappelijk of medisch bewijs  dat de alternatieve behandelingen die Macpherson in haar boek aanhaalt effectief zijn". Zij is het bewijs!! Wat meer wil je hebben?
Foei, genezen?! Hemeltjelief, opnieuw pure geldlust, arrogantie en geen enkele empathie, laat staan blijdschap voor deze mooie genezing.  

JillWellington

Wat is dat toch, dat mensen niet openstaan, behalve voor hun eigen denkwijze en manier van handelen? In dit geval bestaat die manier uit een chemische oplossing die vaak geen oplossing is en dan hebben we het nog niet over de bijwerkingen en het vernietigen van goede cellen.
Wat maakt het uit hoe iemand geneest, of zich beter voelt. Dat het gebeurt is toch het enige wat ertoe doet?
---
Pieter Omtzigt zegt dat er veel te weinig baby's worden geboren. Hoe zou dat komen? Ongelofelijk. Als zoals bedoeld dit rapport pas over 75 jaar geopenbaard zou zijn, dan bleef dit nog lang in nevelen gehuld. https://x.com/newstart_2024/status/1830668297945391142