maandag 14 oktober 2024

Oordelen

Te beginnen met, hoe zalig, lachen! Ik hoop dat iedereen facebook heeft.
https://fb.watch/v3zVKoNJB9/
---
Inzicht in een foute beoordeling. Hoe vaak oordelen mensen over elkaar, zonder dat ze iets van de ander zijn achtergrond weten? Als die kennis er wel was zou nooit iemand over iemand anders oordelen.
Waarom doet iemand wat hij doet?
https://x.com/TheFigen_/status/1842982653219537227
---
In korte tijd was Maurice 3x bij 'De Nieuwe Wereld'. Er klopte niets van het NIVEL rapport  Door de kritiek van Maurice werd het teruggetrokken. Nu is het trapport aangepast met nog ernstiger fouten. Niet alleen werden mensen meegeteld als ongevaccineerd terwijl ze wel de prik hadden gehad (pas na 4 weken tel je mee als gevaccineerd), mensen die op sterven na dood waren en daardoor niet geprikt werden, werden als ongevaccineerd beschouwd, een deel was niet geregistreerd enz. En dan natuurlijk het niet door, maar met cov. overlijden, maar daar ging het in dit gesprek niet over. Wat moesten we zonder mensen als Maurice? Hij is een van de meest vasthoudende en meest kundige. Alles zou nog ondoorzichtiger, nog erger zijn dan het nu al is. 
---
Groot onderzoek bij geprikte kinderen. Een verwachte uitkomst, maar daarom niet minder erg.
Hoe voel je je nu als ouders, als prikkers?
https://x.com/Censored4sure/status/1843338734143451493
---
Een van de mensen die ik volg op twitter is een Vlaming en hij postte dit, met een foto van diegene die hij aanhaalt erbij. Wat een goed idee.
“Als je fruit eet, gooi dan geen zaden en pitten in de prullenbak. Was en droog ze. Stop ze in een doos en laat ze in de auto. Als je onderweg bent, laat ze dan achter op plaatsen waar geen bomen zijn. De natuur zorgt zelf wel voor ze. Deze praktijk bestaat al eeuwen in Aziatische landen. Daarom groeien hun vruchten nu overal. Een soortgelijk fenomeen is in Bulgarij.” Kristel 
In Turkije gaat het ook zo, las ik.